Slope Project Complete


Font size: [A] [A] [A]

Leadership Lackawanna's "Restore the Slope" team has completed the final piece of its project. A "Gravity Slope Colliery Oil House" sign was installed near the building. It briefly describes what the building is and recognizes key supporters that made the project possible. This is the final component of a more than $25,000 restoration project.

The "Restore the Slope" team began the restoration process of the Oil House structure in September of 2011.

We welcome user discussion on our site, under the following guidelines:

To comment you must first create a profile and sign-in with a verified DISQUS account or social network ID. Sign up here.

Comments in violation of the rules will be denied, and repeat violators will be banned. Please help police the community by flagging offensive comments for our moderators to review. By posting a comment, you agree to our full terms and conditions. Click here to read terms and conditions.